Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Marciano Bruma op proef in Engeland


22 december 2006 - Marciano Bruma probeert de komende week een contract te verdienen bij het Engelse Ipswich Town, zo meldt RTV Rijnmond. De verdediger komt bij Sparta Rotterdam vaak niet verder als de bank of moet zelfs genoegen nemen met een plaats op de tribune. Ipswich Town is de nummer vijftien van de Engelse Championship, een niveau onder de Premiership.


De 22 jarige Bruma speelde in zijn debuutseizoen 2004/2005 nog 23 competitieduels in het eerste elftal van Sparta. In de afgelopen twee jaar onder trainer Wiljan Vloet speelde hij slechts zes duels, waarvan maar 1 dit seizoen. Nu krijgt Bruma mogelijk de kans om in Engeland te gaan voetballen.

Bij Ipswich Town speelt overigens al een Nederlander. Het gaat hier om rechtsback Fabian Wilnis. De 36 jarige verdediger is bezig aan zijn achtste seizoen bij Ipswich. Eerder kwam de speler uit voor NAC Breda en De Graafschap.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!