Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wint in Almelo met 1-0


22 december 2006 - FC Groningen heeft vanavond in Almelo met 1-0 gewonnen van Heracles. Het was pas de tweede uitoverwinning voor het elftal van Ron Jans dit seizoen. Mogelijk zorgt de overwinning op Heracles er voor dat Groningen uit haar sportieve crisis weet te komen. Groningen was de afgelopen weken afgegleden naar het rechterrijtje op de ranglijst.


De eerste helft was van beide kanten zeker niet groots te noemen. Er was weinig te beleven aan kansen, daarnaast speelde beide elftallen zeer slordig. Gescoord zou er in de eerste 45 minuten dan ook niet worden.

In de tweede helft wist FC Groningen zich te herpakken. Vooral Suarez liet zich gelden en wist de verdedigers van de thuisploeg voortdurend te plagen. Het zou uiteindelijk Goran Lovre zijn die FC Groningen na ruim een uur spelen op een 1-0 voorsprong zette. In de slotfase was Everton nog dichtbij de gelijkmaker maar wist Groningen doelman Bas Roorda knap te redden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!