Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edward Sturing hoopt op defensieve versterking


5 december 2003 - In de zoektocht naar mogelijke versterkingen voor Vitesse legt trainer Edward Sturing de prioriteit in de achterhoede: "We krijgen te veel goals tegen en geven te veel kansen weg. Daar moet een ervaren speler bij." De voorkeur gaat uit naar Aleksandar Ilic, de Servische linkspoot van het Belgische Anderlecht: "Met hem erbij en eventueel een fitte Ruud Knol zouden we veel meer mogelijkheden hebben. Want Ilic en Konterman kunnen dan ook nog controlerend op het middenveld spelen." De trainer wil ook op andere posities versterking: "Liefst in alle linies iemand erbij. Dat zou ideaal zijn."


Sturing heeft al veel spelers voorbij zien komen: "Behalve de drie die hier op proef hebben meegetraind. hebben we wel dertig namen doorgenomen. En ik heb zeker twaalf videobanden van spelers bekeken. De komende weken zullen er nog wel meer spelers op proef komen." Remco van der Schaaf van PSV lijkt geen reŽle optie: "Hij is wat mij betreft morgen al welkom, maar PSV heeft zoveel problemen,dat het niet aan de orde is." Mariano Bombarda, die transfervrij weg mag bij Feyenoord, komt niet voor op het verlanglijstje van Sturing: "Dat is geen optie voor mij. Zo'n type spits hebben we niet nodig" (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!