Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronald Koeman reageert op uitspraken Wotte


23 december 2006 - Na de botsing tussen Louis van Gaal en Marco van Basten hebben nu weer twee andere Nederlandse coaches een conflict. Afgelopen week haalde de nieuwe RKC Waalwijk trainer Mark Wotte de media met de uitspraak: "Als ik trainer was geweest van Vitesse, Ajax, Benfica en PSV en ik had overal miljoenen uit mogen geven voor spelers, dan had nu waarschijnlijk ook iedereen gezegd dat ik een toptrainer was." De uitspraak is Ronald Koeman in het verkeerde keelgat geschoten.

Koeman herkende zijn eigen CV en is volgens De Telegraaf 'not amused' over deze vergelijking. "Ik verbaas me over deze uitspraak, die ik niet netjes vind. Zeker niet als je bedenkt dat Wotte me afgelopen zomer twee keer heeft benaderd of hij niet als assistent-trainer met mij mee kon naar PSV met de vraag of de familie Koeman niet iets kon betekenen voor de familie Wotte."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!