Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda en ADO Den Haag delen punten


23 december 2006 - ADO Den Haag pakte vanavond in Breda een punt tegen NAC. Lange tijd leek het elftal van interimcoach Schoenmaker zelfs te gaan winnen. Vlak voor tijd wist Leonardo in zijn voorlaatste wedstrijd voor NAC zijn ploeggenoten toch nog een punt te schenken.

ADO Den Haag pakte vanavond na zeventien minuten verdiend de leiding door een treffer van Elia. NAC Breda begon veel te zwak aan het duel en dat werd dan ook direct afgestraft. De thuisploeg zou echter na ruim een half uur spelen toch nog op gelijke hoogte komen. Het was Arne Slot die in de rebound wist te scoren. ADO Den Haag zou met een voorsprong de rust in gaan, good old Michael Mols scoorde op slag van rust de 1-2.

In de tweede helft ging NAC Breda op zoek naar de gelijkmaker. ADO Den Haag had het bijzonder moeilijk en leek de voorsprong dan ook niet lang vast te kunnen houden. Uiteindelijk was het negen minuten voor tijd Leonardo die NAC Breda alsnog een punt zou gaan bezorgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!