Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig voorbij Willem II


23 december 2006 - Voor de tiende keer op rij in de Eredivisie wist PSV doelman Gomes de nul te houden. Het elftal van Erwin Koeman wist zelf vier keer te scoren, waardoor Willem II met een 4-0 nederlaag naar Tilburg kon terugkeren. Al na twintig minuten spelen had PSV een 3-0 voorsprong in handen en ging men een tempo lager spelen.

Al na vier minuten spelen opende Ibrahim Afellay na een subtiele hakbal van Patrick Kluivert de score. Diezelfde Kluivert gaf na een kwartier spelen ook de beslissende pass op Arouna Kone waardoor het in Eindhoven 2-0 werd. Via een kopbal van Timmy Simons had PSV na 22 minuten spelen al een 3-0 voorsprong.

Na de 3-0 ging PSV rustiger spelen en liet het vooral Willem II voetballen. Uiteindelijk zou PSV in de tweede helft nog een keer scoren na een knappe goal van invaller Diego Tardelli, die bij rust was ingevallen voor Arouna Kone.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!