Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente toont interesse in Hersi


24 december 2006 - FC Twente heeft zich gemeld bij Youssouf Hersi. De middenvelder heeft een aflopend contract bij Vitesse en kon het met de club niet eens worden over een nieuwe verbintenis. Hersi kan zodoende aan het einde van het seizoen transfervrij de overstap maken naar een andere club.

Vorig seizoen werd Hersi door de supporters van Vitesse nog verkozen als speler van het jaar. Dit seizoen is het onder de nieuwe coach Aad de Mos allemaal wat moeizamer, toch heeft Hersi sinds kort weer een basisplaats te pakken.

FC Twente ziet in Hersi een versterking voor haar selectie. Op korte termijn wordt er een gesprek verwacht tussen Hersi en het trainersduo Rutten en Eijkelkamp. Het is onbekend of Hersi in Nederland wil blijven spelen of mogelijk een buitenlands avontuur zou willen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!