Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Temmink zet punt achter loopbaan


24 december 2006 - René Temmink is niet langer te bewonderen als scheidsrechter, de arbiter heeft per direct een punt achter zijn loopbaan gezet. Afgelopen zaterdag was SC Heerenveen - Excelsior dan ook de laatste wedstrijd voor hem. De 46 jarige Temmink maakte het nieuws gisteravond bekend tewgenover de camera's van Tien.


'Ik had enkele jaren geleden voor mezelf al de beslissing genomen dat 47 een mooie leeftijd is om te stoppen', aldus Temmink tegenover Tien. 'Deze beslissing heb ik zelf genomen. En ik heb ook een mooie aanbieding van de KNVB gehad.' Temmink gaat bij de KNVB aan de slag in een technische commissie die jonge talentvolle scheidsrechters begeleidt.

De scheidsrechter kende een imposante loopbaan. In totaal stonden 353 competitieduels en 75 internationale wedstrijden onder leiding van Temmink. In 2005 was Temmink in Monaco verantwoordelijk voor het Super Cup duel tussen CSKA Moskou en Liverpool.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!