Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC wint met 2-0 van FC Twente


24 december 2006 - Roda JC heeft een einde gemaakt een zegereeks van FC Twente. De Limburgers wisten op eigen veld met 2-0 te winnen van de Tukkers. Roda JC kon gesteund door een vroege voorsprong vanuit haar verdediging gaan spelen. FC Twente wist nauwelijks door deze geel-zwarte muur heen te breken.


Dieter van Tornhout opende al na twee minuten spelen de score. De Belgische aanvaller scoorde op aangeven van Adilm Ramzi. Met het doelpunt werd direct de toon in het duel gezet. FC Twente moest namelijk het spel gaan maken, terwijl Roda JC loerde op de counter.

Er was sprake van eenrichtingsverkeer richting het doelgebied van Roda JC doelman Vladan Kujovic. Lange tijd kwam Roda JC echter niet in de problemen, na een half uur spelen zou de thuisploeg zelfs op 2-0 komen opnieuw was Van Tornhout de doelpuntenmaker.

FC Twente probeerde het nog wel, Bakkal raakte zelfs de paal maar het elftal van Rutten en Eijkelkamp zou niet meer tot scoren komen. Wel zou FC Twente het elftal eindigen met tien spelers door twee gele kaarten van Jeroen Heubach.

De tactiek van Roda JC trainer Huub Stevens werkte dus, de oefenmeester is vastberaden eenzelfde tactiek te gaan toepassen in de Amsterdam ArenA. Woensdag speelt Ajax tegen de Limburgers.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!