Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gelijkspel bij RKC Waalwijk - FC Utrecht


24 december 2006 - RKC Waalwijk en FC Utrecht deelden vanmiddag in Brabant de punten, het werd in het Mandemakers Stadion 1-1. Het betekende het eerst punt voor de nieuwe coach van RKC Waalwijk, Mark Wotte. RKC Waalwijk blijft door het resultaat echter de achttiende en laatste plaats op de ranglijst bezetten.


Na zeven minuten spelen opende Robert Fuchs met een schot met stuit de score. Lang kon RKC Waalwijk echter niet genieten van de voorsprong. Na 25 minuten spelen was het namelijk al weer Tom Caluwe de 1-1 op het bord bracht, het zou in Waalwijk ook de ruststand zijn.

In de tweede helft zagen de toeschouwers een aanvaller RKC Waalwijk die FC Utrecht ver terugdrukte. Ondanks een aantal kansen wist het elftal van Mark Wotte niet voor de tweede keer vanmiddag te scoren, Utrecht doelman Michel Vorm onderscheidde zich met een aantal puike reddingen. In de slotfase zou invaller Darl Douglas namens FC Utrecht nog op de lat schieten, een overwinning zou voor de Domstedelingen echter veel te veel zijn geweest.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!