Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heurelho Gomes kan record Stuy niet verbeteren


26 december 2006 - Heurelho Gomes is er opnieuw niet in geslaagd het record van Heinz Stuy te verbeteren. De doelman van PSV verbeterde vanmiddag in Rotterdam wel zijn persoonlijke record, Gomes hield in totaal 920 minuten zijn doel schoon totdat Angelos Charisteas na 37 minuten in Rotterdam wist te scoren.


Heinz Stuy hield in de jaren zeventig als doelman van Ajax ooit 1082 minuten zijn doel schoon. Al een aantal malen deed Gomes een aanval op dit record maar faalde telkens. Toch is Gomes nu weer dichterbij gekomen. Vorig jaar brak PSV het record van Stuy overigens wel maar gebruikte daarvoor zowel Gomes als Zoetebier.

Bij rust stond het bij Feyenoord - PSV 1-1. Philip Cocu had PSV op voorsprong gebracht met een afstandsschot, vlak voor rust tekende Angelos Charisteas met een rake kopbal uit een vrije trap van Drenthe voor de gelijkmaker.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!