Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II pakt de drie punten tegen Excelsior


26 december 2006 - Bij een verlies vanmiddag zou het ontslag van Dennis van Wijk dichterbij zijn dan ooit. Willem II won vanmiddag op eigen veld echter gewoon van Excelsior. Door het resultaat doet Willem II goede zaken in de strijd om de degradatiestrijd te ontlopen. Van Wijk won vanmiddag met zijn elftal met 2-1 van Excelsior.

Willem II begon sterk aan het duel en kwam dichtbij de openingstreffer door een schot op de lat van Van der Struijk. Toch kwam Willem II weer op achterstand. Het was toekomstig Feyenoord aanvaller Andwele Slory die na elf minuten spelen de score opende. Opnieuw zou Willem II achter de feiten aanlopen.

De thuisploeg gaf zich echter niet zo snel gewonnen als verwacht. Willem II bleef onder aanvoering van captain Iwan Redan zoeken naar het doelpunt, Redan trof zelf bijvoorbeeld de lat. In de slotfase kon invaller Kristof Imschoot op de schouders nadat de middenvelder Willem II de drie punten bezorgde. Inschoot scoorde na 82 en 85 minuten spelen en dat was voldoende voor de overwinning.

Willem II is door het resultaat geklommen naar de vijftiende positie op de ranglijst. Het elftal van Dennis van Wijk pakte zestien punten in negentien duels. Ook Excelsior heeft datzelfde aantal punten, de Rotterdammers hebben echter een beter doelsaldo. Ook Sparta heeft zestien punten maar speelde een wedstrijd minder, de ploeg komt later vandaag in actie tegen FC Groningen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!