Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edson Braafheid in gesprek met Anderlecht


27 december 2006 - Edson Braafheid zou best eens kunnen gaan spelen voor de Belgische topclub Anderlecht. Inmiddels heeft zijn vader, die tevens zaakwaarnemer van de verdediger is, al gesproken met de clubleiding van deze club uit Brussel. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Braafheid heeft bij FC Utrecht een aflopend contract na dit seizoen.


Braafheid gaf al eerder te kennen FC Utrecht te willen verlaten. FC Utrecht hoopt de 23 jarige linksback nu in de winterstop te kunnen verkopen om zo nog een kleine transfersom te ontvangen. Het zou gaan om een bedrag van 250.000 euro.

'We hebben nauwelijks geld', verklaart technisch directeur Ún coach Foeke Booy in het Algemeen Dagblad. 'Maar er is, zeker als Braafheid al tijdens de winterstop vertrekt, nog wel wat geld in kas om de selectie te versterken.'Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!