Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wint met 2-1 van Vitesse


27 december 2006 - Vitesse blijft wisselvallig presteren in de Eredivisie. Na twee knappe zeges tegen Roda JC (uit) en Ajax (thuis) ging vandaag het uitduel in Breda tegen NAC verloren. Victor Sikora kroonde zich vlak voor het einde van het duel als matchwinner door de winnende treffer voor zijn rekening te nemen. Het duel in het Rat Verlegh Stadion eindigde in 2-1.

Remco van der Schaaf bleek ondanks wat pijntjes fit genoeg om vanavond in Breda voor Vitesse te starten tegen NAC Breda. Voor NAC was het juist een bijzondere avond omdat Leonardo afscheid nam van het publiek, het was zijn laatste thuiswedstrijd in het shirt van NAC. Op 1 januari maakt Leonardo immers de overstap naar Ajax.

Al na tien minuten spelen kwam Vitesse op een 1-0 voorsprong. Het was rechtsback Paul Verhaegh die de score opende. Nog voor rust zou het gelijk worden. Het was Arne Slot die na ruim een half uur spelen de 1-1 op het scorebord zette.

Negen minuten voor tijd kreeg Leonardo zijn publiekswissel, Victor Sikora maakte als invaller zijn opwachting. De aanvaller bewees bijna direct zijn waarde. Sikora maakte immers een minuut voor tijd de 2-1 en bezorgde daarmee NAC Breda de overwinning en de drie punten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!