Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen wint in Nijmegen van NEC


27 december 2006 - NEC is de ongeslagen status van de afgelopen weken kwijt. Tegen AZ wist men in Alkmaar met veel hangen en wurgen nog een gelijkspel uit het vuur te slepen, vandaag was men in het eigen Goffert Stadion aan de beurt. De Friezen wonnen vandaag met 2-0 van NEC. Topscorer Afonso Alves zou een treffer voor zijn rekening nemen.

Na vijftien minuten spelen opende Afonso Alves al de score. Heerenveen kon door de openingstreffer naar achteren leunen terwijl NEC het spel moest gaan maken. Er kwamen wel wat kansen, er zou in de eerste helft echter niet gescoord worden.

In de tweede helft waren beide teams dichtbij een treffer. Het zou uiteindelijk invaller Johnson zijn die de 2-0 eindstand op het bord zetten. De aanvaller scoorde acht minuten voor tijd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!