Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente trakteert AZ op nederlaag


27 december 2006 - AZ kon vanavond niet profiteren van het puntverlies wat PSV gisteren in Rotterdam opliep tegen Feyenoord. Het elftal van Louis van Gaal raakte zelfs verder achterop door vanavond in Enschede met maar liefst 3-0 te verliezen van FC Twente. De Tukkers waren oppermachtig en bezorgde AZ dan ook verdiend de derde nederlaag van dit seizoen.

Weliswaar had AZ in de eerste helft meer balbezit, maar de betere kansen waren voor FC Twente. De thuisploeg wist ook nog eens meer te doen met de mogelijkheden die het kreeg. Het was dan ook niet verwonderlijk dat FC Twente bij rust een 2-0 voorsprong in handen had door treffers van Blaise N'Kufo ('30) en Kennedy Bakirciogly ('43).

Moussa Dembele zou namens AZ nog de paal raken, maar opnieuw zou FC Twente scoren. Het was Luke Wilkshire die na een uur spelen het duel definitief besliste. In het restant van het duel had AZ het geluk dat FC Twente niet verder afstand nam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!