Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen winnaar bij duel ADO Den Haag - RKC Waalwijk


27 december 2006 - Er stond vanavond een heus degradatieduel op het programma in het Zuiderpark. De nummers zeventien en achttien van de Eredivisie, ADO Den Haag en RKC Waalwijk, namen het vanavond tegen elkaar op. Beide schoten er eigenlijk niets mee op. Het duel eindigde namelijk in 1-1, dit na een late gelijkmaker van Santi Kolk.

RKC Waalwijk begon het duel zeer goed. Het elftal van Mark Wotte kreeg een aantal kansen op de openingstreffer deze viel echter lange tijd niet. Uiteindelijk was het in de blessuretijd van de eerste helft wel raak. Het was de jonge Janssen die wist te scoren.

In de tweede helft ging ADO Den Haag hartstochtelijk op zoek naar de gelijkmaker. RKC Waalwijk leek echter simpel stand te houden, aangezien ADO Den Haag te weinig vernuft leek te hebben om tot scoren te komen. Uiteindelijk was het Santi Kolk die ADO Den Haag drie minuten voor tijd echter alsnog aan een punt wist te helpen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!