Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta Rotterdam verrast FC Twente


30 december 2006 - Sparta Rotterdam zorgde vanavond voor een grote verrassing door met maar liefst 3-0 te winnen van FC Twente. De Tukkers waren de afgelopen weken in een uitstekende vorm maar moesten zich in de laatste wedstrijd van 2006 toch gewonnen geven. Al na een half uur spelen stond het op Het Kasteel 2-0 voor de ploeg van Wiljan Vloet.

Na 24 minuten spelen kwam Sparta Rotterdam op voorsprong door een strafschop. Het was Sjaak Polak die niet faalde vanaf elf meter tegenover FC Twente doelman Sander Bosschker. Enkele minuten later was de verrassing compleet toen ook Rachid Bouaouzan namens Sparta wist te scoren. Het zou in Rotterdam ook de rustsstand betekenen.

In de tweede helft probeerde FC Twente in de achtervolging te gaan maar kwam al snel met een man minder. Otman Bakkal werd na 55 minuten spelen met een rode kaart van het veld gestuurd. De eindstand zou in Rotterdam uiteindelijk 3-0 worden. Het was Ivan Cvetkov die twee minuten voor tijd deze treffer voor zijn rekening nam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!