Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Utrecht spelen gelijk


30 december 2006 - SC Heerenveen en FC Utrecht kwamen vanavond tegen elkaar niet tot scoren. In het Abe Lenstra Stadion kregen beide teams kansen maar hielden de keepers, Vandenbussche en Vorm, hun clubs op de been. Het duel vanavond eindigde dan ook in een 0-0 gelijkspel en daar schieten beide teams eigenlijk niets mee op.

In het eerste half uur opende FC Utrecht sterk. Het elftal van Foeke Booy had via Kopteff en Fortune een aantal kansen vergaard, maar Heerenveen doelman Brian vandenbussche stond tot twee keer toe op de goede plaats.

Hierna zou SC Heerenveen het initiatief gaan nemen, zoals van een thuisploeg wordt verwacht. Kansen waren er wel maar gescoord zou er niet worden, daar kon ook Rob Friend die bij Heerenveen als extra aanvaller werd ingebracht niets aan vervanderen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!