Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wint opnieuw een uitduel


30 december 2006 - FC Groningen wist opnieuw een uitwedstrijd te winnen in de Eredivisie, het was de tweede uitzege op rij eerder werd gewonnen van Heracles Almelo. Het elftal van Ron Jans boekte op bezoek in Waalwijk bij RKC een 2-0 overwinning. De beide doelpunten werden netjes over de tweede helften verdeeld.

RKC Waalwijk had zeker een aantal mogelijkheden om de score vanavond in het Mandemakers Stadion te openen. Zo belandde inzetten van Van den Bergh en Janssen op de lat. FC Groningen zou juist na 24 minuten spelen op voorsprong komen door het benutten van een strafschop.

De jonge Hans Mulder haakte in zijn eigen zestien Koen van der Laak neer. Scheidsrechter Nijhuis gaf Mulder een rode kaart en kende Groningen een strafschop toe. Koen van der Laak besloot zelf achter de bal te gaan staan en hierop FC Groningen op voorsprong te brengen.

In de tweede helft zou Groningen via een snelle treffer van Erik Nevland op 2-0 komen. Het restant van het duel was niet groots maar daar zal niemand bij Groningen om malen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!