Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wiljan Vloet bezig aan laatste seizoen bij Sparta


30 december 2006 - Wiljan Vloet is bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Sparta Rotterdam. De oefenmeester maakte dat vanavond na afloop van de 3-0 zege van Sparta op FC Twente bekend. Vloet is niet van plan zijn aflopende contract te verlengen, de Brabantse coach voelt zich te weinig gesteund door de clubleiding van de Spartanen.


'Ik had in de eerste plaats niet de intentie dat het bestuur met mij door wilde en ten tweede zitten het bestuur en ik niet op dezelfde golflengte wat betreft de visie over hoe je een club moet leiden. Ik vind het doodzonde, want vanavond is wel gebleken waartoe Sparta in staat kan zijn', aldus Vloet op de persconferentie vanavond. Vloet wilde verder geen details vrijgeven.

Sparta begon het seizoen ronduit slecht, de afgelopen twee maanden heeft de club zich echter weten te herpakken en langzaam afscheid genomen van de degradatiezone.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!