Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hoopt op komst Hersi en Boukhari


2 januari 2007 - FC Twente onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor het aantrekken van Youssouf Hersi (Vitesse) en Nourdin Boukhari (Nantes), zo meldt het Algemeen Dagblad. De club hoopt op korte termijn al tot een akkoord te komen met Vitesse over de overgang van Hersi. De middenvelder heeft in Arnhem een aflopend contract wat niet zal worden verlengd.


Vitesse brak de salarisonderhandelingen met Hersi eerder al af. Volgens de club waren zijn salariseisen te gortig. Bij FC Twente dat bruist van de ambitie is de middenvelder echter meer dan welkom. Nu kan Hersi dus aan het einde van het sezioen transfervrij vertrekken uit Arnhem, mogelijk dus dat Vitesse in de winterstop genoegen neemt met een kleine transferssom.

Ook Nourdin Boukhari staat op het verlanglijstje van FC Twente. De middenvelder stapte afgelopen zomer van Ajax over naar het Franse Nantes maar komt daar onvoldoende uit de verf. De Marokkaanse speler zou graag naar Nederland willen terugkeren, FC Twente heeft in ieder geval belangstelling.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!