Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Peter Hofstede technisch manager van ADO Den Haag


2 januari 2007 - ADO Den Haag heeft Peter Hofstede voor onbepaalde tijd aangesteld als technisch manager van de club. De voormalig spits was al sinds 1 november 2005 als scout en later als hoofdscout verbonden aan de club uit de Residentie. De positie was momenteel vacant na het opstappen van Rob Baan enige tijd geleden.


Hofstede is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch beleid en de coördinatie van onder meer het aan- en verkoopbeleid. Het is onbekend of ADO Den Haag zich deze maand nog wil versterken met spelers.

Piet van der Pol, algemeen directeur van ADO Den Haag: “Na het vertrek van technisch directeur Rob Baan hebben wij de invulling van deze vacature intern onderzocht. Met de aanstelling van Peter Hofstede als technisch manager geven wij een vervolg aan onze doelstelling om waar mogelijk oud-spelers te betrekken bij de organisatie.”

Hofstede kwam in zijn actieve loopbaan als speler uit voor De Graafschap, Roda JC, FC Utrecht, Helmond Sport en Emmen. Tussen 2001 en 2004 was de aanvaller actief voor ADO Den Haag waar hij zelfs enige tijd aanvoerder was.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!