Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw zware schorsing voor El-Akchaoui


2 januari 2007 - NEC zal het opnieuw enige tijd moeten stellen zonder Youssouf El-Akchaoui. Voor de tweede keer dit seizoen is de verdediger een zware schorsing opgelegd. Naar aanleiding van zijn misdragingen in het duel AZ - NEC (0-0), waarbij de verdediger zijn tegenstander Jenner in zijn maag sloeg, is de speler voor vier duels geschorst. Eerder dit seizoen werd de speler al eens voor drie duels van het veld verbannen.


De overtreding van El-Akchaoui werd niet waargenomen door de scheidsrechter maar was later op televisiebeelden duidelijk te zien. Door de schorsing mist de verdediger de competitieduels tegen Heracles Almelo, NAC Breda, Vitesse en Roda JC. Hierdoor is 25 jarige El-Akchaoui pas weer in februari inzetbaar voor NEC.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!