Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II legt Boutahar definitief vast


3 januari 2007 - Willem II heeft op haar website de transfer van Sad Boutahar wereldkundig gemaakt en daarmee bevestigd. Boutahar komt over van NEC en tekende een contract voor 1,5 seizoen met een optie voor nog eens twee jaar. Ondertussen maakte Willem II ook bekend Tristan Peersman, Mathieu Assou-Ekotto en Zsombor Kerekes niet mee te nemen op trainingskamp naar Portugal. Peersman en Kerekes mogen vertrekken, voor Assou-Ekotto zou concrete interesse zijn.


Willem II heeft haar eerste versterking van het nieuwe jaar dus binnen en daar lijkt het niet bij te blijven. Op korte termijn hoopt Willem II nog meer spelers aan te kunnen trekken, daarbij zou op zijn minst een spits moeten zitten. Eerder greep Willem II namelijk al naast Glen Salmon en Romano Denneboom.

Willem II-trainer Dennis van Wijk is in ieder geval zeer verheugd met de komst van Boutahar. Het probleem dat ontstond door het wegvallen van Mounir El Hamdaoui hebben wij geprobeerd binnen het elftal op te lossen. Sad is echter de ideale speler op die positie.

Boutahar ziet bij Willem II een nieuwe uitdaging. De lage positie die de club nu inneemt op de ranglijst schrikt mij niet af. Ik kijk er juist enorm naar uit om binnenkort weer met Iwan Redan en volgend seizoen met Mounir El Hamdaoui samen te spelen. Ik ken ze nog uit mijn periode bij RKC Waalwijk en Excelsior. Ik ben er van overtuigd dat ik samen met het hele team de komende weken de stijgende lijn kan inzetten om zo Willem II te laten presteren op het niveau dat hoort bij de club.

Spelers komen, spelers gaan. Ook bij Willem II. Doelman Tristan Peersman, middenvelder Mathieu Assou-Ekotto en aanvaller Zsombor Kerekes mogen dan ook vertrekken. Donderdag zal het drietal ook niet afreizen naar Portugal voor het trainingskamp van Willem II.

Willem II liet al eerder weten mee te zullen werken aan een transfer van Peersman en Kerekes, beide zijn overbodig in Tilburg. Het was niet bekend dat Willem II zou meewerken aan een transfer van Assou-Ekotto. De middenvelder speelde dit seizoen bijna alle competitieduels voor de Tilburgers. Het is onbekend welke club er interesse heeft.

Advertentie: Wed 15 euro GRATISVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!