Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Helmond Sport contracteert linksback Jong Vitesse


3 januari 2007 - Helmond Sport is het met Vitesse eens geworden over Hesdey Suart. De linksback van Jong Vitesse was al op proef bij de Jupiler League-club. Helmond Sport neemt de 20 jarige verdediger transfervrij over van Vitesse, in Arnhem was de speler uit de gratie geraakt onder trainer Aad de Mos.


Suart kwam een aantal maal in vriendschappelijke duel in actie voor het eerste elftal van Vitesse. De linksback zou nooit zijn competitiedebuut maken, mede doordat Suart de woede van De Mos op de hals had gehaald na een onbesuisde charge op de training op sterspeler Danko Lazovic. Het was niet de eerste keer dat Suart er zo op een training inging.

Helmond Sport heeft met Suart al weer de tweede versterking van de dag binnen. Eerder vandaag werd al bekend dat het Mike Mampuya zou huren van het Belgische Lierse SK.

Overigens sprak Helmond Sport op de nieuwjaarsreceptie duidelijke taal, het elftal van Gerald Vanenburg zal in het restant van dit seizoen moeten gaan strijden om de vijfde of zesde periodetitel. Helmond Sport hoopt aan het einde van het seizoen nog altijd mee te kunnen doen aan de plyaoffs.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!