Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil doelman Stojkovic huren


4 januari 2007 - Vitesse probeert de Servische doelman Vladimir Stojkovic in eerste instantie te huren van FC Nantes, zo meldt RTV Gelderland. Manager voetbal Jan Streuer van Vitesse heeft wel contact met de Franse club, maar nog geen duidelijkheid.


"Het is nog moeilijk te zeggen of het gaat lukken, want degene die het beslist bij Nantes is nog met vakantie. Ik verwacht meer duidelijkheid eind deze week. Dan zou hij ook al mee kunnen naar het trainingskamp in Turkije."

Vitesse wil liever niet nu al een fikse transfersom betalen. "Het beste is huren met een optie tot koop, maar het zal niet gemakkelijk worden." "Het is wel een uitstekende keeper, hij heeft Jevric eruit gespeeld in de nationale ploeg. Dan moet je wel iets kunnen. Het is een grote keeper en hij is fysiek ook erg sterk. Hij is met 23 jaar alleen nog niet zo ervaren." Hertha BSC is voorlopig afgehaakt als concurrent. De huidige doelman Fiedler krijgt nog een halfjaar de kans om zich te bewijzen en als dat niet bevalt, is Stojkovic in de zomer pas in beeld.

Streuer verwacht dat er in ieder geval een verdediger meegaat naar Turkije. "Ik hoor dat een dezer dagen. Het is een Zuid-Amerikaan. Als Stojkovic dan ook meegaat, zijn we eigenlijk klaar" (Omroep Gelderland)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!