Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ronald Waterreus tekent vandaag voor NY Red Bulls


5 januari 2007 - Ronald Waterreus is weer een aantal stappen dichterbij een Amerikaans avontuur gekomen. Volgens diens zaakwaarnemer Kees Ploegsma tekent de 36 jarige doelman vandaag (vrijdag) een éénjarig contract met een optie voor nog een seizoen bij New York Red Bulls.


Ploegsma in het Algemeen Dagblad: "We wachten eigenlijk alleen nog maar op de definitieve bevestiging van de Amerikanen." Daarmeek omt er dan uiteindelijk een einde aan de zoektocht van Ronald Waterreus naar een club uit de Verenigde Staten.

De voormalig keeper van Roda JC, PSV, Manchester City, Glasgow Rangers en AZ sprak al zijn gehele loopbaan over het afsluiten in de Amerikaanse profcompetitie, nu komt het er dus waarschijnlijk echt van.

"Ronald is een Amerika-freak", aldus zaakwaarnemer Ploegsma in Algemeen Dagblad. "Dan is een transfer naar een club uit een metropool als New York fantastisch. We hebben uitvoerig met de club gesproken, maar voor de goedkeuring van het contract zijn we afhankelijk van de organisatie van de Major League Soccer."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!