Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Franse clubs trekken aan Marc-Antoine Fortune


7 januari 2007 - Marc-Antoine Fortuné staat in de belangstelling van een aantal clubs uit zijn eigen land. Volgens L'Equipe hebben Olympique Nice, Valenciennes en FC Nantes interesse in de 25 jarige aanvaller van FC Utrecht. De interesse van Nice in de Fransman zou het meest concreet zijn.


Olympique Nice wil haar aanvalslinie verder gaan versterken, afgelopen week contracteerde men al Lilian Laslandes van Girondins Bordeaux. Volgens L'Equipe hoopt Olympique Nice nu ook Marc-Antoine Fortuné bij FC Utrecht los te weken.

Fortuné speelt sinds de zomer van 2005 voor FC Utrecht. De aanvaller werd transfervrij overgenomen van Brest waar hij een aflopend contract had. Eerder kwam de aanvaller uit voor Lille en Rouen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!