Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC hoopt op Frank van Kouwen


8 januari 2007 - Roda JC hoopt Frank van Kouwen voor komend seizoen te kunnen vastleggen. De verdediger heeft een aflopend contract bij VVV Venlo en kan komende zomer dan ook transfervrij de overstap maken. Roda JC heeft deze week al een eerste gesprek met de zaakwaarnemer van Van Kouwen, Edwin Gorter. De 26 jarige Van Kouwen ziet een overgang naar Roda JC wel zitten.


Willem Janssen maakt komende zomer al de overstap van VVV Venlo naar Roda JC, afgelopen zomer was er al de transfer van Marcel Meeuwis. In een jaar tijd lijken drie spelers van VVV Venlo een andere Limburgse club te gaan versterken.

Roda JC speelt het overigens wel netjes. Voor Janssen werd een transfersom betaald, ondanks dat Roda JC nu kan praten met Van Kouwen heeft het de clubleiding van VVV Venlo wel geinformeerd over deze gesprekken. Roda JC zegt dit uit respect gedaan te hebben vanwege de verhoudingen tussen beide clubs.

Van Kouwen over een mogelijke overgang naar Roda JC in het Limburgs Dagblad: „Het is een club in de eredivisie die normaal gesproken in de subtop staat. Dat is wat anders dan een club die onderaan bungelt. Dan loop je toch eerder het risico uit de eredivisie te degraderen.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!