Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Franck Grandel naar Guadeloupe voor interlands


9 januari 2007 - FC Utrecht staat Franck Grandel de komende dagen af aan de nationale bond van Guadeloupe. De doelman is geboren in het Caribische land en beschikt ook over de Franse nationaliteit. Grandel zal na een trainingsstage een aantal interlands afwerken voor Guadeloupe. De doelman is dan ook niet mee op trainingskamp met FC Utrecht in het Belgische Knokke.


In de kwalificatie voor de Gold Cup moet Guadeloupe land in vijf dagen maar liefst drie interlands afwerken, tegenstanders zijn Cuba, Guyana en St. Vincents & Grenadines. 'Natuurlijk is het niet leuk dat hij ons verblijf in Knokke mist, maar voor zijn ontwikkeling is het prima. In een kort tijdsbestek speelt hij vier belangrijke wedstrijden. Dat is goed voor hem, maar ook voor de club', aldus Maarten Arts, keeperstrainer van FC Utrecht in het Algemeen Dagblad.

Veel spelers beschikken naast de Franse nationaliteit ook over een paspoort uit Guadeloupe. Helaas kan het Caribische land niet van alle spelers gebruikmaken. Thierry Henry (Arsenal) komt bijvoorbeeld ook uitspronkelijk uit dit land.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!