Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht heeft geen belangstelling in Karim Saidi


10 januari 2007 - Karim Saidi staat dan toch niet in de belangstelling van FC Utrecht, zoals vorige week zowel RTV Rijnmond als RTV Utrecht hadden gemeld. FC Utrecht zou in gesprek zijn met Saidi, zoodende was de Tunesische verdediger niet met Feyenoord afgereisd naar Turkije voor een trainingskamp.


"Hier klopt echt helemaal niets van. We hebben al genoeg verdedigers", aldus Foeke Booy in het Algemeen Dagblad. Booy bevestigt dat hij met Feyenoord gesproken heeft over Sa´di, maar die gesprekken dateren alweer van afgelopen zomer. "Afgelopen zomer hebben we ge´nformeerd. Dat was voordat we Francis Dickoh hebben aangetrokken. Als snel bleek dat Saidi geen optie voor ons was. Wij konden zijn salaris niet ophoesten."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!