Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II haalt ook Delano Hill


18 januari 2007 - Austria Wien heeft het contract met Delano Hill op verzoek van de speler per onmiddelijke ingang ontbonden. De verdediger is daarmee transfervrij, de linksback is nu op weg naar Willem II. Hill speelde tussen 1998 en 2001 ook al voor de Tilburgers en speelde er toen zelfs Champions League voetbal.


VoetbalPlus.nl berichtte al eerder over een vroegtijdig afscheid van Hill bij Austria Wien. De 31 jarige verdediger kwam niet mee voor in de plannen van de Oostenrijkse club, die bezig is aan een teleurstellend seizoen. Hill mocht zelfs niet met de selectie afreizen naar Turkije voor een trainingskamp.

Hill en diens zaakwaarnemer zochten een oplosing en hebben deze nu met Willem II gevonden. Vandaag hoopt Willem II de transfer al te bekrachtigen. Hill kwam eerder uit voor FC Den Bosch, RKC Waalwijk en het Duitse Hansa Rostock.

Eerder werd vandaag al bekend dat Willem II een mondeling akkoord heeft met Cristiano. Willem II lijkt met Said Boutahar, Cristiano en Delano Hill een van de winnaars te worden van de transfermarkt in januari.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!