Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Scouts komen voor Mendoza en Stoica'


9 december 2003 - Gisteren meldden wij al dat er scouts van vele Europese clubs naar Club Brugge-Ajax komen om daar een of meerdere spelers te spotten. Ook vertegenwoordigs van Feyenoord en PSV zullen vanavond aanwezig zijn. Voor welke speler(s) de scouts komen kon gister niet gezegd worden, maar Tribalfootball.com meldt vandaag dat Alin Stoica en Andres Mendoza de meeste interesse wekken. Beide zijn waarschijnlijk vandaag echter niet inzetbaar.

Wellicht dus dat de scouts van Feyenoord en PSV ook komen voor deze beide spelers. Mendoza is een spits uit Peru die al menig maal te kennen heeft gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Stoica komt maar niet los van de Belgische competitie, de Roemeen stond lange tijd te boek als groot talent en stond op lijstjes van alle Europese topteams. Stoica liet zijn contract aflopen bij Anderlecht maar kon geen nieuwe club vinden vanwege zijn salariseisen uiteindelijk kwam hij bij Club Brugge terecht waar hij langzaam weer naar zijn oude vorm komt. Ook verdediger / middenvelder Simons wordt vaak genoemd als een doelwit voor de scouts. (met dank aan FR-Fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!