Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal hoopt op komst keeper en linksbuiten


18 januari 2007 - AZ trainer Louis van Gaal hoopt nog voor het sluiten van de transfermarkt op 31 januari twee nieuwe spelers te verwelkomen in zijn selectie. Van Gaal: “Ik wil voor 31 januari een keeper en een linkerspits. Zeker een keeper is noodzakelijk. Het beste is natuurlijk een talentvolle jonge doelman, maar hij moet wel direct inzetbaar zijn, zowel in de Eredivisie als op Europees niveau.”

Het is nog onduidelijk om welke keeper het gaat, een doelman uit de Eredivisie lijkt in ieder geval uitgesloten. “Maar waarschijnlijk wordt het een keeper uit het buitenland, want als hij in de Eredivisie zou rondlopen had hij hier al gezeten”, legde Van Gaal uit tegenover AZ.nl

AZ is ook op zoek naar een diepgaande linkermiddenvelder / linksbuiten, zeker nu Stijn Schaars onder het mes moet en twee maanden zal zijn uitgeschakeld. Nourdin Boukhari (Nantes) zou een optie zijn. “Die staat inderdaad ook op de lijst, dat vind ik een goede voetballer.”

AZ trainde de afgelopen week op een ander speltype waardoor het iets meer zekerheden inbouwt. “We gaan iets anders spelen, vorig jaar hadden we na 20 wedstrijden 2 goals meer tegen en minder voor. We zijn daardoor nog steeds de meest scorende ploeg in Europa. Maar we gaan wel meer zekerheden inbouwen. Bijvoorbeeld op het middenveld. Want het scheelt natuurlijk of je een aanvallende of verdedigende middenvelder op bepaalde posities opstelt. Dat is iets waar ik ook voor de winterstop al mee begonnen ben.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!