Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord organiseert toernooi in jubileumjaar


19 januari 2007 - Feyenoord bestaat volgend jaar (2008) honderd jaar en dat zal worden gevierd. Een van de pijlers zal een toernooi zijn met de tegenstanders van gewonnen Europese finales. Het gaat hier om Celtic (1970), Tottenham Hotspur (1974) en Borussia Dortmund (2002). Tevens zal de gouden F weer in ere worden hersteld in het logo van de Rotterdammers.


Commercieel directeur Chris Woerts en financieel directeur Onno Jacobs maakten ook bekend dat hoofdsponsor Fortis het contract met twee seizoenen heeft verlengd en een optie heeft op nog eens drie jaar. De naamsbekendheid van Fortis is de afgelopen jaren door de samenwerking met Feyenoord verder toegenomen.

Naast het toernooi zullen er in de Ahoy nog een aantal supportersfeesten worden gehouden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!