Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opdam en Kromkamp langer bij AZ


9 december 2003 - AZ is het met Barry Opdam en Jan Kromkamp eens geworden over nieuwe contracten. Beide spelers hadden nog een contract tot de zomer van 2005. Nu zal Opdam zeker tot de zomer van 2007 onder contract staan bij AZ, de 23 jarige Kromkamp zelfs tot en met de zomer van 2008. De nieuwe contracten zullen per 1 juli 2004 in werking treden. Voor beide spelers zaten de afgelopen weken enkele clubs op de tribune om hun verrichtingen gade te slaan.


Ook AZ is natuurlijk content met de verlenging van de contracten. AZ’s directeur voetbalzaken Martin van Geel op de officiële website van AZ: ,,Zowel Jan Kromkamp als Barry Opdam worden door de voltallige technische staf en het bestuur beschouwd als belangrijke steunpilaren voor het huidige, maar ook voor het toekomstige AZ.” Vorige week bekeek Schalke ’04 coach Heynckes nog Jan Kromkamp en Ali Elkhattabi in het duel AZ – FC Groningen (2-1).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!