Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aanklager wil zware straf voor Rankovic


22 januari 2007 - De aanklager betaald voetbal van de KNVB wil ADO Den Haag middenvelder Aleksandar Rankovic zwaar schorsen. De middenvelder heeft een schikkingsvoorstel van maar liefst vijf duels gekregen naar aanleiding van zijn rode kaart in het competitieduel met AZ, wat ADO Den Haag met 3-1 verloor. Rankovic heeft nog niet laten weten of hij al dan niet akkoord gaat met het voorstel.


In het competitieduel tussen ADO Den Haag en AZ van afgelopen vrijdag ging Rankovic volgens de aanklager betaald voetbal zowel fysiek als verbaal zijn boekje te buiten tegen scheidsrechter Kevin Blom. De KNVB had al eerder aangekondigd strenger te zullen straffen bij fysiek protesteren richting het arbitrale kwartet.

Eerder vandaag werd al bekend dat Berry Powel voor vier duels zal worden geschorst waarvan 1 voorwaarderlijk. De Graafschap moet het zodoende enige tijd doen zonder haar clubtopscorer. De aanvaller werd geschorst op basis van televisiebeelden, in het treffen met RBC Roosendaal ontging het scheidsrechter Pieter Vink.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!