Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zweeds jeugdinternational op proef bij Volendam


10 december 2003 - FC Volendam kan zich mogelijk versterken met een Zweeds jeugdinternational. De 19 jarige Björn Runström is namelijk momenteel op proef bij de club uit Volendam en hoopt een contract te kunnen tekenen. Runström staat te boek als een van de grootste talenten van Zweden en heeft een Nederlandse moeder.


Runström speelde tot aan de zomer van 2000 altijd in Zweden. Vanuit de jeugd van Hammerby vertrok hij naar het Italiaanse Bologna. Afgelopen zomer vertrok de aanvaller naar Fiorentina, hier kwam de rechtsbuiten echter niet aan spelen toe. Volendam hoopt wanneer de speler bevalt hem te kunnen huren. Afgelopen zomer was zijn waarde bij diverse makelaars ongeveer € 500.000. Vorig seizoen behoorde Runström tot Zweden onder 18 en scoorde hij onder meer winnende treffers tegen Finland en Rusland.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!