Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB woedend op uitlatingen Jurrie Koolhof


24 januari 2007 - De KNVB heeft bij monde van woordvoerder Frank Huizinga woedend gereageerd op de aantijgingen van een aantal coaches uit de Jupiler League over de loting van de KVNB Beker. Volgens onder meer MVV coach Jurrie Koolhof is het wel heel opvallend dat de drie topclubs AZ, Ajax en PSV allemaal een eenvoudige thuiswedstrijd tegen een club uit de Eerste Divisie moeten spelen.


Koolhof zei gisteren in het Algemeen Dagblad zelfs het volgende: “Ik dacht dat de Chinese gokwereld alleen in België actief was.” Naast Koolhof waren ook Gert Aandewiel (Haarlem) en Mike Snoei (Go Ahead Eagles) niet te spreken over de loting.

KNVB woordvooerder Frank Huizinga: “Ik had Koolhof graag uitgenodigd om live bij de loting aanwezig te zijn, maar als hij een vergelijking maakt met de Chinese gokwereld, blijft hij maar lekker thuis met zijn krokodillentranen. Wat een Calimero-gedrag.”

De voetbalbond onderzoekt nu zelfs om via de aanklager betaald voetbla een onderzoek in te stellen naar de uitlatingen van Koolhof.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!