Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Braafheid gaat gewoon naar FC Twente


25 januari 2007 - Er is nog al wat commotie ontstaan over de aanstaande transfer van Edson Braafheid. Volgens De Telegraaf liet Braafheid de medische keuring schieten om mogelijk nog onder de transfer uit te komen nu er Engelse interesse is voor de verdediger. Zijn vader en zaakwaarnemer bestrijt dit tegenover Sportweek, volgens een woorvoerder van FC Twente zijn er niet eens afspraken gemaakt over een medische keuring.


De 23 jarige linksback bereikte vorige week een mondeling akkoord over een driejarig contract bij FC Twente. Braafheid zal op termijn het contract ondertekenen en een medische keuring ondergaan, zo veel is zeker na contact tussen Sportweek en de vader / zaakwaarnemer van Braafheid.

De Telegraaf kwam vandaag met het nieuws dat Newcastle United en Manchester City de linksback per direct wilde overnemen voor een bedrag van 400.000 euro. “Ik weet niet waar die verhalen over buitenlandse interesse nu ineens allemaal vandaan komen, maar het is allemaal oud nieuws,” zegt zijn vader en zaakwaarnemer René Braafheid tegenover Sportweek.

“Edson kon inderdáád naar Engeland én naar Frankrijk. Daar kon hij veel meer geld verdienen, maar hij heeft vorige week niet voor niets besloten dat hij liever naar FC Twente wil en vrijdag niet voor niets een principeakkoord met die club bereikt over een driejarig contract per 1 juli. In die situatie is helemaal niks veranderd."

"Twente weet dat het goed zit, Team Braafheid weet dat het goed zit. Alleen de handtekeningen onder het contract ontbreken nog, maar met het zetten daarvan hebben we geen haast. Het contract gaat immers pas in op 1 juli. Tenzij FC Utrecht nog geld aan hem wil verdienen. Dan moet die club maar voor de transferdeadline van 31 januari een akkoord zien te bereiken met FC Twente. Want dáár wil Edson heen, en nergens anders. Hij is een man van zijn woord.”Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!