Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Gioavanny Espinoza definitief naar Vitesse


25 januari 2007 - Giovanny Espinoza speelt de komende anderhalf jaar voor Vitesse. Vandaag maakte de Arnhemse club bekend overeenstemming te hebben bereikt over een contract tot en met het einde van het seizoen 2007/2008, de club heeft een optie voor nog eens een seizoen. Enkel een medische keuring kan nog roet in het eten gooien bij de meest verrassende transfer in Nederland van deze transferperiode.


Technisch manager Jan Streuer is in zijn nopjes met de komst Ecuadoriaanse international, Streuer op Vitesse.nl: "Deze jongen is een directe versterking voor onze ploeg. Hij staat wereldwijd bekend als een uitstekende verdediger. Dat wij er in geslaagd zijn hem nu aan Vitesse te verbinden, maakt mij heel, heel blij."

Espinoza was betrokken bij een grote vechtpartij in een competitieduel in Ecuador tussen LDU Quito en Barcelona. In totaal werden elf spelers geschorst, de straf van Espinoza zit er nu bijna op. Overigens zal het nog enige tijd duren voordat Vitesse in het bezit is van de juiste papieren om de verdediger te kunnen laten spelen, hierdoor zal hij zeker de wedstrijden tegen Willem II en NEC missen.

De verdediger kwam uit op de afgelopen twee WK's. Afgelopen zomer speelde Espinoza met Ecuador nog tegen Duitsland, Polen en Engeland. Ook kwam Espinoza in actie op twee Copa America's.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!