Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jeroen Heubach langer bij FC Twente


26 januari 2007 - Jeroen Heubach speelt ook de komende seizoenen voor FC Twente. De 32 jarige back had in Enschede een aflopend contract en lijkt met de komst van Edson Braafheid genoegen moeten te nemen met een plaats op de bank. Niettemin hebben beide partijen elkaar gevonden in een neiuw tweejarig contract.


'We zijn heel blij dat we Jeroen behouden kan blijven voor de club', aldus Fred Rutten op de website van FC Twente. 'Jeroen is een speler van de streek die zijn voetbalopleiding bij FC Twente heeft genoten.

'Ik ben er zeker weten heel blij mee', aldus Heubach. 'Het doet me deugd om ook de komende jaren bij de club te mogen spelen die me lief is. Er was momenteel nog geen concrete interesse van andere clubs, maar FC Twente gaf aan mij er graag bij te willen houden.'
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!