Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC Roosendaal en FC Den Bosch winnen


27 januari 2007 - Vanwege het doordeweekse bekerprogramma van afgelopen week werden twee duels in de Jupiler League van vrijdag naar zaterdag verzet. RBC Roosendaal won zeer eenvoudig in eigen huis van FC Emmen, terwijl Haarlem op bezoek bij FC Den Bosch met een nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Door de winst van RBC is het verschil met De Graafschap, wat gisteren punten verspeelde, slechts een punt.


RBC Roosendaal - FC Emmen 5-0 (4-0)
Al na 21 minuten spelen had RBC Roosendal een 4-0 voorsprong in handen door goals van Paul de Lange, Benjamin Martha (2x) en Sven Delanoy. In de tweede helft zou Henk Vos voor de 5-0 eindstand zorgen.

FC Den Bosch - Haarlem 4-1 (1-1)
Met twee doelpunten was Frank Demouge bijzonder belangrijk voor FC Den Bosch. De Bossche ploeg kwam door een blunder van doelman Maenpaa ongelukkig op achterstand. Binnen een minuut was het al weer gelijk door een treffer van Kiran Bechan. In de tweede helft liep FC Den Bosch snel weg van Haarlem door twee goals van Frank Demouge. De einstand werd door Wau op het bord gezet na voorbereidend werk van Van der Biezen.
Naast de winst van FC Den Bosch was er overigens ook nog de rentree van Dick Jol als scheidsrechter. Een conflict tussen Jol en de KNVB over een nieuwe CAO is verdwenen waardoor de arbiter weer gaat fluiten.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!