Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC maakt einde aan ongeslagen reeks NAC


27 januari 2007 - NEC maakte vanavond in het eigen Goffert Stadion een einde aan de ongeslagen reeks van NAC Breda. De ploeg van Mario Been boekte vandaag een terechte overwinning en mag door het resultaat weer naar het linkerrijtje kijken. NEC won vanavond in Nijmegen namelijk met 2-1.


NEC begon scherp aan het duel en kreeg direct al een aantal kansen op de openingstreffer. Uiteindelijk viel die dan ook na 21 minuten spelen. Edwin Zoetebier wist een inzet van Romano Denneboom nog te keren, maar bij de rebound van Holman moest de doelman zich toch echt gewonnen geven. Nog voor rust zou NEC een 2-0 voorsprong pakken. Het was Romano Denneboom die vlak voor rust de treffer voor zijn rekening nam. Het zou ook de ruststand zijn.

Na rust beet NAC Breda meer van zich af en kwam het dus ook meer in het duel. Via een kopbal van Sander van Gessel kwam NAC Breda na 58 minuten spelen weer terug in het duel. NEC kwam daarna nog goed weg. Salmon en Zonneveld waren wel heel dichtbij, maar Babos verkwam erger leed.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!