Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Edgar Davids keert terug bij Ajax


28 januari 2007 - Edgar Davids keert definitief terug bij Ajax. Tottenham Hotspur, de huidige club van Davids, geeft hem een transfervrije aftocht. Eerder waren Davids en Ajax het al eens geworden over een contract voor anderhalf jaar. Davids zal maandag of dinsdag nog wel een medische keuring ondergaan.


De 34 jarige Davids was dit seizoen bij Tottenham Hotspur allerminst een vaste waarde, de middenvelder zat dit seizoen regelmatig op de tribune. De Engelse ploeg was dan ook bereid de speler transfervrij naar Ajax te laten vertrekken.

De 74-voudig international zal hoogstwaarschijnlijk volgende week in de Klassieker tegen Feyenoord zijn rentree op de Nederlandse velden kunnen maken. Davids vertrok in de zomer van 1996 bij Ajax en keert na elf jaar weer terug op het oude nest. Tussendoor speelde Davids voor AC Milan, Juventus, FC Barcelona en Inter Milan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!