Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC en Feyenoord eens over Lorenzo Davids


29 januari 2007 - NEC heeft met Feyenoord een akkoord bereikt over de transfersom van Lorenzo Davids, zo meldt RTV Rijnmond. Een mogelijke transfer van het jongere neefje van Edgar Davids is dan ook slechts een kwestie van tijd. Eerder bereikte Davids met NEC al een principe-akkoord over een contract tot en met de zomer van 2009.

Mario Been werkte in het verleden op Varkenoord, het jeugdcomplex van Feyenoord, al samen met de linkspoot. Davids is zowel inzetbaar in de verdediging als op het middenveld. Het is onbekend hoeveel Feyenoord ontvangt voor de 20 jarige speler.

NEC heeft sowieso al de beschikking over een groot aantal spelers met een verleden bij Feyenoord. Eerder stonden ook Ferne Snoyl, Brett Holman, Gabor Babos, Mark Otten en Youssel El Akchaoui onder contract bij de Rotterdammers. Enkel Snoyl en Babos kwamen ook daadwerkelijk voor Feyenoord in actie, Mark Otten heeft nog een contract bij Feyenoord en is dit seizoen door de club verhuurd aan NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!