Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Nathan Coe van PSV naar Kopenhagen


30 januari 2007 - Nathan Coe vertrekt bij PSV. De Australische keeper werd enkele seizoenen geleden als een grote belofte overgenomen van Inter Milan maar was in de pikorde van doelmannen in Eindhoven inmiddels de vierde keus achter Gomes, Oscar Moens en Ruud Boffin. Coe gaat nu aan de slag als reservedoelman bij de Deense topclub FC Kopenhagen.


De 22 jarige Coe vertrekt per onmiddelijke ingang, de Australische goalie was eerder al op proef bij Kopenhagen. Coe speelde geen enkel competitieduel voor PSV, wel zat hij een aantal malen op de bank. De doelman had in Eindhoven een aflopend contract wat sowieso niet verlengd zou worden. Het ligt voor de hand dat PSV de keeper transfervrij laat vertrekken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!