Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II huurt Maikel Aerts van Feyenoord


30 januari 2007 - Willem II huurt Maikel Aerts tot het einde van het seizoen van Feyenoord. De clubleiding van de Tilburgers was ontevreden over de huidige keepers in de selectie. Bij Feyenoord was Aerts op papier de vijfde doelman. Eerder klopte Willem II tevergeefs aan om Vladan Kujovic van Roda JC te huren.


De 30 jarige keeper mocht bij Feyenoord niet meer meetrainen met de selectie ondanks een contract tot en met de zomer van 2009. Bij Willem II zal Aerts de concurrentiestrijd moeten aangaan met Björn Sengier, Tristan Peersman en Peter Zois. Peersman en Zois mogen de club al langer verlaten.

RKC Waalwijk grijpt door de keuze van Aerts voor Willem II naast de gewenste doelman. De club is al langer op zoek naar een extra keeper en greep eerder ook al naast Harold Wapenaar die voor Sparta Rotterdam koos. Mark Wotte ziet voor Rob van Dijk geen toekomst meer in Waalwijk.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!