Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Friend maakt het seizoen af bij Heracles


30 januari 2007 - Rob Friend maakt het seizoen af bij Heracles Almelo. De 25 jarige aanvaller mocht Heerenveen op huurbasis verlaten en RKC Waalwijk en Heracles toonden concrete belangstelling, de voorkeur van de Canadees ging uiteindelijk uit naar Almelo.


Later vandaag zal Friend nog wel een medische keuring moeten ondergaan maar problemen worden hier niet verwacht. Friend werd pas afgelopen zomer door Heerenveen gecontracteerd, dit seizoen kwam de aanvaller regelmatig in actie. In totaal scoorde Friend dit seizoen vijfmaal waaronder afgelopen weekend tegen zijn nieuwe ploeggenoten van Heracles.

Heracles is zeer verheugd met de komst van Friend en spreekt op haar website de hoop uit om samen met de aanvaller het doel van directe handhaving in de Eredivisie te bereiken.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!